Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

PREDANÉ.V centre mesta útulný prerobený 1 izb. byt.

Cena:
113 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Centrum
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 36 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 588529
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj útulný 1-izbový byt v tehlovej bytovke , o výmere 36m2, v samom centre mesta.Tento byt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú svoj nový domov a nechcú nič prerábať,keďže byt je kompletne prerobený , nemusíte nič meniť ,stačí sa len nasťahovať, alebo pre tých,ktorý hľadajú výhodnú investičnú príležitosť.
VÝHODY: Byt sa nachádza v blízkosti centra mesta, čo umožňuje rýchly prístup k všetkým dôležitým miestam v meste,v blízkosti sa nachádza MHD,potraviny,škôlka,OC Tesco...
Byt je kompletne prerobený a je vo výbornom stave. Je novo kompletne vystierkovaný, vymenené boli elektrické rozvody a vodovodné rozvody, nová sanita a obklad v kúpeľni a na WC, nová kuchynská linka vrátane elektrickej rúry, sklokeramickej dosky a umývačky riadu, nová plávajúca podlaha v celom byte a nové vnútorné dvere s obložkami. Vstupné dvere sú bezpečnostné,okná plastové,dvojsklo.
Byt nemá balkón.
Nečakajte a kontaktujte nás hneď teraz, radi vám poskytneme ďalšie informácie a dohodneme si obhliadku. Tešíme sa na vašu návštevu.
Cena113 000 €, vrátane kompletných nákladov na prevod vlastníctva.

Maklér:

makler
Maklér:Mariana Galisová
Telefón:0910654299
E-mail:mmjreality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.