Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

P R E D A N Ý.Chrenová,2i prerobený byt s dvojbalkónom na predaj

Cena:
135 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Dlhá
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 65 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 588552
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ak hľadáte príjemné a vkusne kompletne zariadené bývanie v obľúbenej lokalite, tento byt je ideálnou voľbou. Jeho rekonštrukcia a dobré vybavenie zaručujú pohodlné a príjemné bývanie. Okrem toho, výhodná poloha v obľúbenej časti mesta -Chrenovej, poskytuje rýchly prístup k základnej občianskej vybavenosti a nákupným možnostiam, OC Max,potraviny,škola,škôlka,MHD,čo ocenia nielen mladé rodiny, ale aj jednotlivci .Navyše, parkovanie v okolí bytu je vynikajúce. Byt je vhodný na trvalé bývanie, ale aj ako výhodná investícia s okamžitou možnosťou prenájmu.Vhodný je i pre telesne znevýhodnených ľudí,keďže prístup je bezbarierový a do bytu,ktorý sa nachádza na 3.poschodí sa dá pohodlne dostať výťahom.

Tento byt je veľmi príjemný ,presvetlený, keďže je orientovaný na juh.Môžete sa v ňom tešiť na veľkorysú úžitkovú plochu 60m2, ktorá je dobre rozdelená na priestornú chodbu, dve samostatné izby, kuchyňu s murovanou špajzou s oknom a modernou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi,vrátane chladničky a umývačky riadu,jadro je murované, kúpeľna so sprchovacím kútom prepojená s WC a z kuchyne a obývačky sa vychádza na veľký dvoj-balkón, na ktorom si možete pochutnať na raňajkách alebo rannej,či poobednajšej kávičke. V byte nájdete aj viacero praktických vylepšení, ako sú napríklad plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba na chodbe a v kuchyni, v izbách sú lakované parkety,v byte je komplet vymenené aj elektrické vedenie. Byt sa predáva vrátane nábytku,tak ako vidieť na foto,v prípade požiadavky ho majiteľ vie vypratať.
Tento byt ponúka aj výborné možnosti parkovania v okolí bytu a prislúcha k nemu aj pivnica na prízemí domu. Ak hľadáte bývanie s príjemnou atmosférou, moderným zariadením a vynikajúcou polohou na Chrenovej, tento byt je pre vás tou správnou voľbou. Nezmeškajte túto príležitosť na kúpu tohto slnečného bytu a kontaktujte nás ešte dnes!,-
Cena 135000,-€ vrátane všetkých nákladov na prevod vlastníctva.

Maklér:

makler
Maklér:Mariana Galisová
Telefón:0910654299
E-mail:mmjreality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.