Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

Výhodná cena,novostavba 3 -izboveho RD je krásnom a tichom prostredí,Nevidzany

Cena:
103 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Zlaté Moravce
Obec: Nevidzany
Ulica: Nevidzany
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: neuvedené
Podlahová plocha: 130 m2
Plocha pozemku: 1200 m2
Energ. certifikát: A
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 586556
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam 3 izb RD Nevidzany,záhrada s domom má asi 12 ár.

Výborná poloha, dobrí susedia, krásna dedina a prostredie, ideálne podmienky na farmárenie, s užitočnými pivnicami na skladovanie zeleniny a ovocia a dokonca na konci pozemku je potôčik, z ktorého je možné polievať záhradu.Vybudované automatické polievanie, okrem čerpadla. V záhrade sú vysadené orechy,jablone .

RD je v krásnom a tichom prostredí. Dom sa nachádza v obci Nevidzany. (6km od Vrábel, 12 km od Zlatých Moraviec). Celý dom je z vonkajšej strany zateplený a ukončený umývateľnou silikónovou omietkou. Vnútri domu sú steny vystierkované, vymaľované, sú tam dlažby, obklady, veľkoplošné laminátové parkety. V dome je zavedená elektrina, voda, kanalizácia, je tam elektrický prietokový ohrievač teplej vody.Dom sa predáva bez kuchynskej linky.

RD je asi z 2/3 podpivničený. V pivnici sú 0.5 m hrubé železobetónové základy RD, vysoké 1.5 až 2.5 m okolo celého obvodu RD. Na vrchu železobetónového základu je izolácia a potom sú múry RD. Múry RD začínajú až vo výške 0.5 m nad terénom. Železobetónový základ je izolovaný aj z vonkajšej strany proti vode. Spodná časť pivnice nie je izolovaná, aby prostredie bolo chladné, minimálne so 70 % vzdušnou vlhkosťou a s dobrým odvetrávaním. Tieto podmienky spomaľujú proces znehodnocovania úrody a predlžujú trvanlivosť plodov. Potrebná vlhkosť vzduchu v pivnici bráni listovej a koreňovej zelenine v strate vody, takže plody nezvädnú a nescvrkávajú sa. Takto budete mať, čerstvú zeleninu po cely rok.

Stav RD
Počet izieb 3
Počet kúpeľni 1
Počet WC 1
Kuchyňa 1
Odkladacia miestnosť 1
Terasa 1 25m2
Obývacia plocha 125 m2
Pivnice 70 m2
Úžitková plocha 195 m2


.Cena 103 000 €

Maklér:

makler
Maklér:Mariana Galisová
Telefón:0910654299
E-mail:mmjreality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.