Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

P R E J A N A T É .Krásny 2i byt do prenájmu v tichej časti centra mesta.

Cena:
750,00 €/mesiac
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Za Ferenitkou
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 60 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 588533
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

K okamžitému nasťahovaniu ponúkame na prenájom kvalitne prerobený a kompletne zariadený 2 izbový byt v tichej časti centra mesta,v tehlovom bytovom dome,o výmere 60m2+ pivnica.
VÝHODY:kompletne prerobený,kompletne zariadený,5 min.peši od centra mesta,výborné parkovanie,tiché prostredie,slnečný,v blízkosti všetka občianska vybavenosť.
Byt sa prenajíma kompletne zariadený,tak,ako na foto,vrátane kompletného vybavenia kuchyne riadom,príbormi...,všetkými elektrospotrebičmi,vrátane práčky,sušičky,vysávača,TV,stačí sa len nasťahovať,bez akýchkoľvek ďaľších nákladov.
Byt sa nachádza vo veľmi príjemnom prostredí,plnom zelene,mimo hlavnej cesty,výborné parkovanie priamo pred domom:Výborná orientácia bytu,byt je celý deň presvietený slnkom, ráno svieti do kuchyne a kúpeľne,poobede do spálne a obývačky.Príjemnú pohodu v letných mesiacoch zabezpečuje klimatizácia.V zimných mesiacoch Vám vyčarí teplo domova elektrický krb v obývačke.
Nečakajte a kontaktujte nás hneď teraz, radi vám poskytneme ďalšie informácie a dohodneme si obhliadku. Tešíme sa na vašu návštevu.
Cena 750 €/mesiac,vrátane energií a internetu.

Maklér:

makler
Maklér:Mariana Galisová
Telefón:0910654299
E-mail:mmjreality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.