Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

POSLEDNÉ DVA 2 izb byty s vlastným parkovaním.

Cena:
96 000,00 €
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Lučenec
Obec: Lučenec
Ulica: Vidiná
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 57 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 588544
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Hľadáte byt bez ďaľších nákladov k okamžitému nasťahovaniu?
Ponúkame Vám novopostavený,nízkonákladový 2 izb byt v tesnej blízkosti Lučenca v obci Vidiná s kompletnou občianskou vybavenosťou a pripojením na cyklotrasu do mesta Lučenec.
Tento nízkonákladový byt v tehlovom zateplenom bytovom dome, s tepelno-energetickým posudkom triedy A+ sa predáva v prevedení na kľúč, takže sa môžete nasťahovať okamžite.
Byt pozostáva z chodby,špajze,samostatného WC,priestrannej kúpeľne s oknom,v ktorej sa nachádza vaňa a priestor na práčku,kuchyne s novou kuchynskou linkou vrátane spotrebičov,prepojenej s obývačkou a spáľne.K bytu prináleží aj pivnica o výmere 4m2.Byt má aj vlastné parkovacie miesto a podiel na pozemku pod bytovým domom,
Byt je vybavený modernými zariadeniami, ako sú solárne kolektory na ohrev vody, ,vďaka ktorým sú znížené náklady na spotrebu plynu a tým aj záťaž na vašu peňaženku, rekuperačná jednotka, samostatný elektromer a samostatnú kotolňu v pivničných priestoroch, plastové okná s tepelno-izolačným trojitým sklom sú samozrejmosťou.
Cena 96 000 €+ dohoda, vrátane kompletných nákladov na prevod vlastníctva a sprostredkovania Hypoúveru.
Nenechajte si ujsť túto výnimočnú príležitosť a kontaktujte nás čo najskôr. Ďaľšie foto a videoprezentáciu vám pošleme mailom.

Maklér:

makler
Maklér:Mariana Galisová
Telefón:0910654299
E-mail:mmjreality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.