Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

P R E D A N É.Na predaj 3 izb byt s balkónom ,takmer v centre mesta,Chrenová 1

Cena:
129 900,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 68 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 588604
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Hľadáte skvelý byt v obľúbenej lokalite v Nitre? Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť na nákup svojho vlastného bytu! Na predaj máme 3 izbový byt ideálne situovaný v obľúbenej lokalite ,v mestskej časti Chrenová, len pár krokov od rieky Nitra. Tento byt je možné kúpiť na hypotekárny úver a má celkovú výmeru 68m2.Tento byt je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí ocenia pohodlie života v blízkosti centra mesta.

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, je zateplený a vstup je elegantne upravený. Samotný byt pozostáva zo vstupnej chodby vybavenej vstavanými skriňami. Z chodby sa dostanete do samostatného WC, kúpeľne, kuchyne a obývacej izby. Okrem toho máte k dispozícii ešte 2 spálne, balkón,s nádherným výhľadom na okolitú zeleň a pivnicu na prízemí bytového domu.

Byt má plastové okná so sieťkami proti hmyzu,v izbách zachovalé drevené parkety a omietku na stenách. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou a plynovým sporákom, a ponúka príjemný jedálenský kútik. Celkový dojem bytu je čistý, útulný a dobre udržiavaný. No ak by ste mali záujem o modernizáciu, radi Vám s tým pomôžeme.

Najväčšou výhodou tohto bytu je výborná lokalita v centre mesta s dostupným parkovaním priamo pred bytovým domom. Okolie je plné zelene a ponúka vynikajúcu občiansku vybavenosť vrátane obchodov, služieb, MHD, reštaurácií, škôl a škôlok. V blízkosti sa nachádza aj obchodné centrum Centro a a Max ktoré uspokoja vaše nákupné potreby.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť! Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku tohto úžasného bytu na Ulici Ľ. Okánika v Nitre.
Cena 129 900 € zahŕňa kompletné náklady na prevod vlastníckych práv a sprostredkovanie hypotekárneho úveru.

Maklér:

makler
Maklér:Mariana Galisová
Telefón:0910654299
E-mail:mmjreality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.