Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

Veľkorysý 4 izb byt v novostavbe s vlastným parkovaním

Cena:
211 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
 
Podlahová plocha: 115 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 588606
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Vlastné parkovanie,tiché prostredie,krásny výhľad,bývanie ako v dome,hľadáte niečo podobné? Máme pre Vás skvelú ponuku! Ponúkame Vám moderný a svetlý mezonetový byt v novostavbe s nádherným výhľadom a dostatkom súkromia o veľkorysom výmere 115m2.

Tento dvojpodlažný byt vám poskytne možnosť prispôsobiť si ho podľa vašich predstáv a vkusu,keďže sa predáva v stave holobyt. Na prvom podlaží nájdete vstupnú chodbu, samostatné WC, technickú miestnosť, priestrannú kuchyňu spojenú s obývačkou a terasu, kde si môžete vychutnať svoju rannú kávičku. Na druhom podlaží sú tri samostatné izby a kúpeľňa.

Okolie bytovky je pokojné a príjemné, obklopené zelenou, čo vám umožní relaxovať na spoločnom pozemku. S dostupnými parkovacími miestami pred domom sa zbavíte starostí spojených s hľadaním parkovacieho miesta. Cena tohto nádherného mezonetového bytu je len 211 000 eur.Foto Vám zašleme mailom.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť získať si nový domov v príjemnej lokalite a dosiahnuť súkromie, po ktorom túžite. Dohodnite si s nami obhliadku ešte dnes a presvedčte sa o všetkých výhodách tohto nádherného miesta. Kontaktujte nás a začnite svoju cestu k vytúženému domovu už teraz!

Maklér:

makler
Maklér:Mariana Galisová
Telefón:0910654299
E-mail:mmjreality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.